Biatlonisté navštívili Český rozhlas. Pochlubili se medailemi a fotili se s fanoušky

Ve vestibulu pražské budovy Českého rozhlasu na pražské Vinohradské třídě se od 14 hodin konalo setkání s českými biatlonisty, kteří uspěli na olympijských hrách v Soči. Hlavní hvězdou byl nejúspěšnější z týmu, trojnásobný medailista Ondřej Moravec.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

biatlonista Ondřej Moravec rozdává autogramy

biatlonista Ondřej Moravec rozdává autogramy | Foto: Elena Horálková

Shromážděným fanouškům ochotně ukázal své medaile – stříbrnou ze stíhacího závodu a smíšené štafety a bronzovou ze závodu s hromadným startem.

Dorazila také Veronika Vítková, která také získala cenný kov ve smíšené štafetě, Eva Puskarčíková a Jitka Landová. Biatlonovému týmu se ovšem nevyhnula viróza, proto se setkání nemohli zúčastnit všichni medailisté.

Nejprve zazněla hymna. Moderátoři Radiožurnálu Lucie Výborná a Jan Pokorný pak s biatlonisty i jejich trenérem Ondřejem Rybářem udělali rozsáhlejší rozhovor.

Zájem o setkání s úspěšnými sportovci byl obrovský. Fanoušci mohli ukořistit podpis a společnou fotografii anebo si s biatlonisty krátce popovídat. Do vestibulu dorazilo asi 400 až 450 lidí a na některé z nich se ani nedostalo.

Pro sportovce byl jako překvapení přichystán dort v českých národních barvách. Zdobily ho figurky ležící biatlonistky a sedícího biatlonisty, obě oblečené v olympijských kombinézách. Akce skončila v 15 hodin, pak vyrazil biatlonový tým plnit další body svého náročného programu.

Dort pro naše olympioniky | Foto: Elena Horálková

Filip Šedivý, Eva Rajlichová, krw, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme