Gólové přihrávky od Davida čekám, řekl po domácí premiéře Karel Jarolím

Fotbalisty Slavie dovedl do Ligy mistrů a získal s nimi dva mistrovské tituly. Teď Karel Jarolím trénuje Mladou Boleslav a v prvním domácím ligovém utkání se uvedl vítězstvím 2:0 nad Slováckem. Dvěma nahrávkami se na něm podílel jeho syn David.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Trenér fotbalistů Mladé Boleslavi Karel Jarolím

Trenér fotbalistů Mladé Boleslavi Karel Jarolím | Zdroj: ČTK

„Spokojený jsem se třemi body. Co se týče způsobu hry je určitě na čem pracovat,“ nedělal si přehnané iluze z vítězství 2:0 nad Slováckem ani sám trenér Karel Jarolím, který mohl děkovat i svému synovi Davidovi.

Boleslavský kapitán přihrál na obě dvě branky. „Jsem rád hlavně, že jsme vyhráli, to je důležité,“ nepřeceňoval své individuální zásluhy David Jarolím.

Přehrát

00:00 / 00:00

Zápas mladoboleslavských fotbalistů se Slováckem sledoval Jan Suchan

Ani jeho otec Karel pro něj žádnou odměnu nechystá. „To je obráceně. Kdyby to nebylo takhle, byl by test. To se čeká,“ říká s kamennou tváří po své vítězné domácí premiéře trenér Karel Jarolím.

Boleslavští fanoušci na změnu trenéra příliš nereagovali. Některým se jeho styl líbí, jiní mají výhrady. „Tlak na bránu to je. Ještě by to chtělo zklidnit a dát si míč do prostoru, ne to zbrkle zahazovat,“ soudí domácí divák, který se představil jako Jarda.

Jan Suchan, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme