Hokejisté Lva Praha odehrají zápasy s Jaroslavlí v O2 areně

Hokejisté Lva Praha odehrají všechny domácí zápasy semifinále play-off Kontinentální ligy proti Lokomotivu Jaroslavl v pražské O2 areně. Ve své domovské hale v Holešovicích nemohou Pražané hrát kvůli termínové kolizi se Spartou, kterou od středy čekají zápasy semifinále extraligy proti Kometě Brno.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hráči týmu Lev Praha se radují z pátého gólu. Vpředu zleva Jakub Matai, Michal Řepík a Lukáš Cingel

Hráči týmu Lev Praha se radují z pátého gólu. Vpředu zleva Jakub Matai, Michal Řepík a Lukáš Cingel | Zdroj: ČTK

Termínová kolize hrozila v prvním a případném pátém plus sedmém utkání finále Západní konference KHL.

Vedení Lva podle oficiálního webu řešilo možný problém s dějištěm domácích zápasů již v průběhu čtvrtfinále play-off proti Doněcku, podle PR ředitele klubu byla ve hře i varianta s posunem série Sparta - Brno.

"Oběma týmům bych chtěl poděkovat za jejich ochotu a vstřícnost. Nakonec této varianty nebylo třeba. Jsme rádi, že se nám povedlo dohodnout se zástupci společnosti Bestsport, a zápasy tak uvidí O2 arena," uvedl Rachota. Sparta i Lev tak budou ve středu 2. dubna hrát své duely od 19.00 v Praze.

Lev musel přesunout dějiště svého domácího duelu již v sérii proti Doněcku a vybral si Bratislavu, kde odehrál dva zápasy v azylu i Donbass.

V této sezoně tým vedený kapitánem Jiřím Novotným hrál v O2 areně jednou a prohrál s CSKA Moskva 1:2. V předešlé sezoně využil multifunkční libeňskou arénu čtyřikrát a vždy prohrál. Proti Lokomotivu tak bude Lev usilovat o první výhru v O2 areně.

ČTK, Marek Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme