Po rozhodujícím gólu chce brněnský hokejista Jan Káňa mečbol

Hokejista Jan Káňa vystoupil ze stínu svých spoluhráčů z druhé formace brněnské Komety. Hráč, který je zvyklý dělat v uvozovkách černou práci, si ve třetím duelu semifinále vychutnal pocit největší hvězdy zápasu.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Brněnský útočník Jan Káňa ve čtvrtfinálové sérii s Plzní

Brněnský útočník Jan Káňa ve čtvrtfinálové sérii s Plzní | Zdroj: ČTK

Káňa si poslední extraligový bod za gól připsal na konci minulého roku. Konkrétně to bylo 26. prosince ve Zlíně. Od té doby se střelecky trápil.

Na všechno špatné ale mohl včera zapomenout, protože v 15. minutě prodloužení rozbouřil vyprodanou Kajot arénu, když sestřelil Spartu a díky jeho zásahu vede Kometa 2:1 na zápasy.

Přehrát

00:00 / 00:00

Brněnský útočník Jan Káňa doufá, že protrhl střeleckou smůlu a v sérii se Spartou ještě nějaký gól přidá

„Zápas mně vyšel, tak doufám, že se psychicky trošičku zvednu. Naposledy jsem dal gól po Vánocích, tak to pro mě snad bude vzpruha a v sérii ještě nějaký přidám,“ přeje si Jan Káňa.

Další utkání se hraje dnes od 19 hodin znovu na jihu Moravy. I když je Sparta, vzhledem k její suverénní cestě v základní části, jasným favoritem play-off, tak Brno dokazuje, že i vítěz Prezidentského poháru je k poražení.

Pražané jsou teď v hodně nepříjemné situaci, naopak psychicky navrch mají právě hokejisté Brna a to je podle Jana Káni velká výhoda.

Je to poslední varování, ví brankář hokejové Sparty Tomáš Pöpperle

Číst článek

„Máme víc sil a budeme se snažit to potvrdit, abychom jeli do Prahy s mečbolem a zopakovali tam výkon z prvního utkání. Máme to ve svých rukou,“ dodává dvaadvacetiletý Jan Káňa.

O to samé se ve druhé sérii začne v 17 hodin a 10 minut snažit Třinec. Ten je ale v trošku horší pozici, protože nehraje doma, ale ve Zlíně, kde naposledy prohrál 0:2.

Štěpán Pokorný, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme