Pardubické hokejisty posílí obránce Čáslava

Hokejový obránce Petr Čáslava se vrací do extraligových Pardubic. Mistr světa z roku 2010 podepsal u týmu víceletou smlouvu. Na východ Čech se Čáslava vrací z Kontinentální hokejové ligy, ve které hrál za CSKA Moskva a poté za Čerepovec.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Dvoubrankový střelec Petr Čáslava (čelem) se raduje se spoluhráči po jedné z branek v utkání proti Itálií

Dvoubrankový střelec Petr Čáslava (čelem) se raduje se spoluhráči po jedné z branek v utkání proti Itálií | Zdroj: ČTK

Čáslava zamířil do Pardubic hlavně kvůli rodině. Reprezentační obránce sice patřil v Čerepovci k oporám, ale ruský celek skončil na desátém místě Západní konference sedm bodů za postupem do play-off.

„Když jsme se začali bavit s Pardubicemi, tak jsem měl hned pocit, že mají obrovský zájem. Jsem rád, že jsme se dohodli. Očekávání od sezony jsou velká, moc se těším,“ říkal Čáslava.

Přehrát

00:00 / 00:00

Petr Čáslava se do Pardubic těší

Hráčskou kariéru definitivně ukončil Dušan Salfický. Někdejší reprezentační brankář odchytal v poslední sezóně jen 16 zápasů a teď se přesune na pozici sportovního manažera Pardubic.

Martin Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme