Trenér fotbalové Slavie Alex Pastoor má nabídku od nizozemského Alkmaaru

Nizozemský trenér pražské Slavie Alex Pastoor se může po sezoně vrátit domů a opět pracovat pro Alkmaar, kde působil u mládežnických týmů.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nový trenér Slavie Alex Pastoor (vlevo) a sportovní ředitel Karol Kisel

Nový trenér Slavie Alex Pastoor (vlevo) a sportovní ředitel Karol Kisel | Zdroj: ČTK

Tentokrát by však usedl na lavičku A-týmu jako asistent trenéra Marca van Bastena. Slavia bude nastalou situaci s trenérem řešit po odehrání zbylých tří ligových kol.

"Pastoor od Alkmaaru nabídku skutečně obdržel, ale ještě nedošlo k žádné dohodě. A do konce této sezony k ní ani nedojde, vše budeme řešit až po 30. kole," řekl tiskový mluvčí Slavie Jiří Vrba.

"Jeho odchod je jednou z možností, které bude trenér zvažovat, stejně tak bude zvažovat i případné setrvání ve Slavii," doplnil slávistický mluvčí.

Pastoor přišel do Edenu na začátku březnu, kdy klub nečekaně odvolal Miroslava Koubka. Nizozemskému kouči se ve Slavii zpočátku výsledkově nedařilo, poslední dvě kola ale červenobílí vyhráli a přiblížili se záchraně.

Z devíti ligových duelů pod Pastoorem mají bilanci tří vítězství, jedné remízy a pěti porážek. Krátce poté, co nizozemský trenér přišel do Čech, informovala některá média o tom, že podepsal smlouvu jen do konce sezony.

ČTK, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme