Oprava levého jízdního pruhu silnice R7 ze Slaného do Prahy finišuje

Ředitelství silnic a dálnic v těchto dnech dokončuje další část rekonstrukce rychlostní silnice R7 ze Slaného do Prahy. Konkrétně jde o úseky mezi 4. a 15. kilometrem levého pruhu. Silničářům ještě zbývá opravit dva silniční mosty u obcí Stehelčeves a Knovíz.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Na dálnici D1 se v březnu vracejí dělníci a práce pokračují

Na dálnici D1 se v březnu vracejí dělníci a práce pokračují | Foto: Olga Štrejbarová

Práce na obou mostech probíhají už několik týdnů. Levá část mostu u Stehelčevsi je teď skoro hotová a do 16. června chce stavební firma dokončit i část mostu u Knovíze.

Pak bude celý levý jízdní pruh kompletní. Hned na to se Ředitelství silnic a dálnic pustí do opravy pravé části obou mostů. Všechny práce by měly skončit ještě letos.

Příští rok ovšem začnou silničáři opravovat pravý jízdní pruh silnice R7, tedy tu polovinu, po které jezdí řidiči z Prahy do Slaného.

Za opravu levého pruhu zaplatí Ředitelství silnic a dálnic asi 173 milionů korun. Kolik bude stát rekonstrukce silnice v protisměru, ještě není jasné.

Kateřina Havránková, Jan Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme