České volejbalistky vyzvou Kazašky. Srovnat se musí s jejich kombinací

Soubojem s nebezpečným domácím Kazachstánem se v neděli odpoledne rozloučí s úvodním turnajem World Grand Prix česká volejbalová reprezentace. Ve dvou zápasech dosud ztratila jediný set a s plným počtem bodů je v čele tabulky.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

České volejbalistky v kvalifikaci o evropský šampionát

České volejbalistky v kvalifikaci o evropský šampionát | Foto: Český volejbalový svaz

„Musíme se pozorně podívat, jaké kombinace hrají. Když jsme včera sledovaly jejich první set proti Chorvatkám, tak jsme viděly, že kombinací mají ve hře hodně,“ říká Aneta Havlíčková.

Pokud Češky duel s domácím týmem zvládnou, odvezou si z turnaje stoprocentní bilanci tří vítězství. „Kvůli tomu jsme sem přijely. Uděláme pro to naše maximum. Sedneme si k videu a zkusíme se co nejlépe připravit,“ dodává Havlíčková.

Přehrát

00:00 / 00:00

Redaktor Deníku Kamil Jáša si o Kazaškách povídal společně s univerzálkou českého týmu Anetou Havlíčkovou

Hráčky pod vedením italského trenéra Carla Larisino nakonec diskutovaly u videa ještě pozdě večer. Důležité je také to, že realizační tým řeší jen zdánlivé drobnosti. Nic výjimečně důležitého. To platí i pro lékaře týmu Filipa Marka.

„Až na drobné volejbalové nepříjemnosti, jako jsou úponové bolesti, které řešíme hlavně ledováním, jsou všechny hráčky v pořádku. K zápasu budou všechny připraveny,“ informuje Filip Marek.

Diváci budou tentokrát na straně domácích. I když úplně stoprocentně to také neplatí. Sedmnáctiletá Anéla Kaderbjaková se za týden proměnila ve velkou fanynku českých volejbalistek. Nevynechala ani jediný zápas a nejinak tomu bude v neděli odpoledne.

„Budu fandit oběma týmům. Kazachstán je moje rodná zem, takže tam je to jasné. Českým hráčkám fandím, protože hrají výborně, jsou sympatické, neustále se usmívají. Prostě budu držet palce oběma družstvům,“ říká sympatická fanynka.

Zápas mezi Českou Republikou a Kazachstánem začíná ve 14 hodin a Radiožurnál o něm bude průběžně informovat.

Kamil Jáša, Marek Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme