Policie pátrá po muži podezřelém z napadení ženy na Praze 4. Polil jí kyselinou

Na Praze 4 dnes ráno polil padesátileté ženě někdo obličej žíravinou, nejspíš kyselinou chlorovodíkovou. Policie podezřívá muže s iniciálami M.B., zveřejnila i jeho fotografie. Ženu odvezla záchranná služba do nemocnice s poleptaným obličejem.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Muž podezřelý z napadení ženy na Praze 4

Muž podezřelý z napadení ženy na Praze 4 | Foto: Policie ČR

„Krátce před půl osmou jsme byli voláni do ulice Na Záhonech, kde došlo podle oznámení k poleptání ženy v jednom z domů. Konkrétně v prostoru u výtahů,“ potvrdil mluvčí pražské policie Jan Daněk.

Prošetřováním policisté zjistili, že podezřelou osobou by měl být muž s iniciálami M. B. "V tuto chvíli ještě kriminalisté jeho přesnou totožnost neznají, ale podařilo se jim získat jeho fotografie. V případě, že na nich muže poznáváte nebo víte, kde se nyní nachází, volejte prosím linku 158," uvedla na policejní webu mluvčí.

Na místě je podle mluvčího v tuto chvílí kromě policistů také výjezdová skupina, která ohledává místo činu. Policie také hledá případné svědky.

Vojtěch Koval, van Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme