Bulis přispěl Montrealu k výhře

Hokejisté Montrealu porazili v nočním zápase severoamerické NHL Washington 2:0. První brankou se na výhře Canadiens podílel i český útočník Jan Bulis, který kvůli zranění kolena absentoval ve dvaceti zápasech.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

NHL

NHL

Skvělým výkonem se prezentoval i gólman domácích Jose Theodore, kterému se podařilo zlikvidovat všech osmadvacet střel a potvrdil tak svou nominaci do Utkání hvězd. V brance Columbusu zazářil Marc Denis, který si připsal čtvrté čisté konto v kariéře a pomohl Blue Jackets k výhře 2:0. Dalším strážcem klece, který se mohl radovat z nuly na svém kontě, byl chicagský Jocelyn Thibault. Chicago vyhrálo na ledě Floridy 3:0. V utkání Anaheimu s Buffalem (1:3) se za hosty jednou trefil také Václav Varaďa.

Výsledky a statistiky: Columbus - New York Rangers 2:0 18. T. Wright, 55. Marshall Montreal - Washington 2:0 25. Bulis , 38. Brisebois Florida - Chicago 0:3 12. Housley, 50. Žamnov, 55. Nylander Dallas - Detroit 3:2 28. a 45. Nieuwendyk, 36. Dimaio - 13. Devereaux, 54. Dacjuk Anaheim - Buffalo 1:3 37. Leclerc - 28. Varaďa , 32. Connolly, 60. Dumont.

Karel Vojíř Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme