Fotbalový reprezentant Koloušek se vrátil do Liberce

Fotbalový záložník Václav Koloušek se dočkal vytouženého přestupu z italské Salernitany a od jara bude znovu oblékat dres Slovanu Liberec. Ve čtvrtek odpoledne se po třídenních průtazích konečně dohodl s českým mistrem na smlouvě, kterou podepsal na společném jednání v Liberci. Smlouvu s úřadujícím mistrem podepsal fotbalista na tři a půl roku.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

V. Koloušek

V. Koloušek | Foto: Radek Petrášek

Kluby podle všeho přestupovou částku nezveřejní, ale v minulých dnech se objevily informace, že Liberec pošle do Itálie v přepočtu zhruba patnáct miliónů korun.

Odchovanec mladoboleslavského fotbalu odešel do Salernitany v roce 1997 z pražské Dukly. Po dvou letech však zamířil na hostování do Fermany a po roce si ho přivedla na hostování Sparta. Na Letné se příliš neprosadil, a tak po roce znovu měnil dres a odešel hostovat do Liberce.

Na severu Čech se stal duší týmu a jedním ze strůjců zisku mistrovského titulu. Po loňském ročníku chtěl ve Slovanu zůstat, jenže trenér Salernitany Zdeněk Zeman trval na jeho návratu.

"Jsem nesmírně spokojen, že jednání skončila a já budu moci hrát za Liberec. Nyní to bude již jen o trénování, abych se dostal do formy, s níž jsem pomohl mužstvu k titulu," řekl Koloušek.

Vladimír Vokál Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme