Hokejisté Tampy porazili Islanders a ujali se vedení v sérii 2:1. Výhru jim vystřelil Point

Hokejisté Tampy Bay vyhráli na ledě New York Islanders 1:2 a stejným poměrem vedou i v semifinálové sérii play-off NHL. Výhru obhájců Stanleyova poháru trefil na konci druhé třetiny Brayden Point.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Brayden Point slaví se spoluhráči vítězný gól do sítě Islanders

Brayden Point slaví se spoluhráči vítězný gól do sítě Islanders | Foto: Andy Marlin-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Point v čase 39:42 v pádu prostřelil Semjona Varlamova a rozhodl o výhře Lightning. Kanadský centr se prosadil čtyři sekundy po uplynutí přesilové hry a svým jedenáctým gólem v play-off vrátil Tampě vedení, které v 38. minutě po brance Cala Clutterbucka ztratila.

Clutterbuckův gól na 1:1 byl vyústěním náporu newyorského týmu. Křídelník čtvrté formace Islanders se po střele Matta Martina nejlépe zorientoval před brankou Andreje Vasilevského a mezi třemi obránci Tampy se dostal k úspěšné dorážce.

Góly českých hokejistů Paláta a Rutty pomohly Tampě srovnat semifinálovou sérii NHL s Islanders

Číst článek

Skóre třetího zápasu semifinálové série mezi Tampou Bay a New York Islanders otevřel v polovině první třetiny Yanni Gourde, který po přihrávce Blakea Colemana z úhlu prostřelil Varlamova a poslal Tampu do vedení.

Hráči Lightning vyhráli podruhé za sebou a po zaváhání v prvním domácím duelu otočili stav série na 2:1. Čtvrtý duel je v newyorském Nassau Coliseu na programu v noci ze soboty na neděli.

Semifinále play off NHL - 3. zápas:

New York Islanders - Tampa Bay 1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
Branky: 38. Clutterbuck – 11. Gourde, 40. B. Point. Střely na branku: 28:25. Diváci: 12 978. Hvězdy zápasu: 1. Vasilevskij, 2. B. Point (oba Tampa Bay), 3. Clutterbuck (New York Islanders). Stav série 1:2.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme