Kladenské legendy opět spolu. Plekanec se vrací za Jágrem a chce zopakovat postup do extraligy

Hokejisty Kladna posílí v nové sezoně zkušený útočník Tomáš Plekanec. Bývalý reprezentační kapitán tak bude po roční pauze, kterou strávil v dresu extraligové Komety Brno, opět působit po boku majitele a hráče v jedné osobě Jaromíra Jágra. Hráč s bohatými zkušenostmi z NHL se s mateřským klubem dohodl na dvouleté smlouvě.

Kladno Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Plekanec a Jaromír Jágr

Tomáš Plekanec a Jaromír Jágr | Zdroj: Profimedia

Sedmatřicetiletý Plekanec Kladnu do extraligy pomohl už v roce 2019, ale následující sezonu pak strávil v Brně. Teď se znovu vrací do rodného města, kde by rád znovu navázal na loňský úspěch.

‚Tituly a sportovní kariéra nejsou všechno.‘ Plekanec z osobních důvodů končí v Kometě Brno

Číst článek

„A znovu jsem ve stejné pozici, kdy chci pomoci Kladnu k návratu. Kvůli té aktuální situaci spojené s koronavirem však není jednoduché nic plánovat. Já jsem však rád, že jsem zpátky a uděláme všechno proto, abychom si postup zase zopakovali,“ uvedla hvězdná posila pro oficiální stránky klubu.

Fanoušci by bývalého útočníka kanadského Montrealu a Toronta mohli vidět už během sobotního utkání s Kolínem.

„Já bych řekl, že to je nejen náš první ligový zápas, ale že tím možná začíná i play off. Pokud by sezona zase skončila předčasně, bude důležité urvat každý bod. Musíme se za každou cenu držet v tabulce na prvním místě,“ uvědomuje si Plekanec.

Hvězdná posila před sezonou! Vrací se Tomáš Plekanec a permanentky míří do prodeje 👉rytirikladno.cz/clanek.asp?id=…

14:08 – 08. 09. 2020

11 48

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme