Hokejisté St. Louis jsou krůček od postupu

Ve třetím zápase semifinále Západní konference NHL zvítězil St. Louis nad Dallasem 3:2 v prodloužení a v sérii vede už 3:0 na zápasy. Ve Východní konferenci prohrálo Toronto také 2:3 v prodloužení s New Jersey. Stav série je 1:2.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Dallas vedl v polovině zápasu nad St. Louis už 2:0, ale domácí se postupně zlepšovali a gólem Chavanova si dvě minuty před koncem řádné hrací doby vynutili prodloužení. V něm rozhodl o výhře Blues po třiceti minutách Cory Stillman. Český brankář domácích Roman Turek pochytal celkem 25 střel soupeře. St. Louis v sérii vede už 3:0 a k postupu do dalších bojů mu schází jediné vítězství. Prodlužovalo se rovněž v semifinálovém zápase Východní konference mezi Torontem a New Jersey. V sedmé minutě nastaveného času zkoušel útočník Ďáblů Brian Rafalski přihrát před branku volnému MacKayovi. Jeho pokus ale bruslí tečoval obránce Cross a puk prošel do sítě mezi betony nešťastného brankáře Curtise Josepha. New Jersey tak zvítězilo 3:2 v sérii se ujalo vedení 2:1 na zápasy.

Výsledky:

Východní konference:

Toronto - New Jersey 2:3 v prodl. (0:1, 2:0, 0:1 - 0:1), branky: 29. Valk, 32. Thomas (T. Kaberle) - 10. Holík (Eliáš), 42. Gomez, 67. Rafalski (Holík). Stav série: 1:2.

Západní konference:

St. Louis - Dallas 3:2 v prodl. (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0), branky: 38. Hecht, 58. Chavanov, 90. Stillman - 6. Keane, 28. Hull. Stav série: 3:0.

Marcel Pencák Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme