Baskebalista Dončić se po návratu po zranění blýskl 24 body a pomohl Dallasu k vítězství nad San Antoniem

Slovinský basketbalista Luka Dončić se po zdravotní pauze vrátil do týmu Dallasu a v NBA pomohl Mavericks 24 body k vítězství 102:98 nad San Antoniem. Hráči Brooklynu předvedli nejhorší úspěšnost za posledních sedm let, Sacramento po 11 zápasech opět vyhrálo, když porazilo Minnesotu.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Dejounte Murray (vpravo) brání Luku Dončiče během vzájemného zápasu NBA

Dejounte Murray (vpravo) brání Luku Dončiče během vzájemného zápasu NBA | Foto: Kevin Jairaj | Zdroj: Reuters

Dvacetiletý talent Dončić, jenž kvůli zranění kotníku zmeškal čtyři zápasy, byl nejlepším střelcem čtvrtečního utkání. Navíc přidal deset doskoků a osm asistencí a jen těsně mu unikl osmý triple double kariéry.

Vánoční bitvu o Los Angeles ovládli Clippers. Philadelphia zastavila Adetokunba a vyhrála

Číst článek

Nejhorší střelecký výkon ze všech týmů za posledních takřka osm let předvedli basketbalisté Brooklynu. V duelu s New Yorkem, který prohráli 82:94, proměnili jen 21 ze 78 střel z pole a měli úspěšnost pouhých 26,9 procenta. To je nejhorší bilance v soutěži od ledna 2012.

V této sezoně byli dosud horší jen hráči Chicaga. Tým s českým reprezentantem Tomášem Satoranským před dvěma měsíci v duelu s Torontem střílel s úspěšností 29,9 procenta.

Až druhé prodloužení rozhodlo o vítězství Minnesoty 105:104 nad Sacramentem. Hosté na hřišti Kings vybojovali první výhru od 27. listopadu a ukončili jedenáctizápasovou sérii porážek.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme