Slavia uhrála v Žilině bezgólovou remízu

Fotbalisté Slavie Praha dnes uhráli v prvním zápase druhého předkola Ligy mistrů v Žilině remízu 0:0. Slovenský mistr byl v zápase lepším týmem, zejména v prvním poločase zatlačil hosty před jejich branku, hra se vyrovnala až po změně stran. Do odvety, která se hraje za týden v Praze, nemůže Slavia počítat s Aračičem, jenž byl dvě minuty před koncem vyloučen po druhé žluté kartě za úmyslnou ruku.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Žilina - Slavia

Žilina - Slavia | Zdroj: ČTK

Hostující kouč Karel Jarolím se musel obejít bez zraněných brankáře Vorla, obránců Hubáčka s Latkou a záložníka Šventa. I proto fanoušky hodně překvapilo, že v základní sestavě nevyběhl na trávník Šmicer, ale slávistický trenér vsadil v prvním souboji na defenzivnější pojetí, které největší letní posile tolik nesedí. Ani český trenér Žiliny Pavel Vrba nemohl postavit optimální jedenáctku: stoper Vomáčka chyběl pro dvě žluté karty a jeho partner z obrany Hubočan je zraněný.

MŠK Žilina - Slavia Praha 0:0. Rozhodčí: Ingvarsson - Petersson, Nilsson (všichni Švéd.). ŽK: Pečalka - Šenkeřík, Aračič, Šmicer. ČK: 88. Aračič. Diváci: 9600 (vyprodáno).

Žilina: Kuciak - Pekarík, Pečalka, Szórád, Leitner - Breška (69. Ančic), Devátý (90. Belák), Štrba, Jež - Porázik, Štyvar (58. Lietava). Trenér: Vrba. Slavia: Vaniak - Dřížďal, Brabec, Šourek, Aračič - Krajčík, Kalivoda (84. Suchý), Tavares, Janda (61. Šmicer) - Šenkeřík (46. Švec), Vlček. Trenér: Jarolím.

Pavel Petr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme