Strýcová v Linci získala svůj druhý titul. Ve finále porazila Slovenku Rybárikovou

České tenistce Barboře Strýcové vyšlo první letošní finále. V Linci porazila nasazenou jedničku Magdalénu Rybárikovou ze Slovenska 6:4 a 6:1 a získala svůj druhý titul ze singlu v kariéře v rámci turnaje WTA.

Linec Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tenistka Barbora Strýcová

Tenistka Barbora Strýcová | Foto: Reuters | Zdroj: Reuters

Strýcová si finálový zápas zahrála poprvé od loňského června, kdy ve finále v Birminghamu podlehla na trávě Američance Madison Keysové. Titul slaví poprvé od roku 2011, kdy vyhrála v Québecu.

Barbora Strýcová si na turnaji v Linci zahraje své první letošní finále

Číst článek

Slovenku Rybárikovou porazila už podruhé v posledních třech týdnech. Tehdy uspěla v Tokiu a vzájemnou bilanci 28. hráčkou světa vylepšila na čtyři výhry a jednu porážku.

V prvním setu, který trval bez osmi minut hodinu, sebrala Strýcová soupeřce podání hned v první hře. Svůj servis si poté až na výjimku bez větších problémů držela a využila hned první setbol.

Ve druhé sadě byla jedenatřicetiletá Češka dokonce blízko kanára. Rybárikové vzala tři servisy v řadě, ale za stavu 5:0 svůj vlastní prohrála. Zápas se tak nepatrně protáhl, ale Strýcová nakonec využila hned svůj první mečbol při dalším podání soupeřky a v druhém setu vyhrála 6:1.

sob Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme