Muchová na turnaji Ostravě smetla Číňanku a je ve druhém kole, Siniaková i Strýcová vypadly

Karolína Muchová prolétla do druhého kola halového tenisového turnaje WTA Tour v Ostravě. Česká hráčka v úterý na J&T Banka Ostrava Open 2020 porazila Číňanku Čang Šuaj suverénně dvakrát 6:1. Se soutěží ve dvouhře se naopak rozloučily Kateřina Siniaková a Barbora Strýcová.

Ostrava (Aktualizováno: 21:24 20. 10. 2020) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Karolína Muchová

Karolína Muchová | Zdroj: Reuters

Muchová získala dlouhý úvodní game při podání soupeřky a agresivní a tradičně i variabilní hrou zápas ukončila po 59 minutách hry.

‚Bylo by hezké ukončit sezonu titulem.‘ Plíšková si odpočinula, ale v Ostravě od sebe nic velkého nečeká

Číst článek

Siniaková šla v divokém prvním setu třikrát do brejku, ale pokaždé vzápětí ztratila servis. Za stavu 5:4 podávala, ale odvážně hrající šestnáctiletá kvalifikantka Gauffová domácí hráčce nepovolila ani setbol a koncovku zvládla lépe.

Ve vyrovnaném druhém setu nevyužila Siniaková dva brejkboly a rozhodl desátý game. Za stavu 4:5 odvrátila domácí tenistka tři mečboly za sebou, ale při čtvrtém trefila síť.

Strýcová končí také

Džabúrové vycházela riskantní hra, z forhendu trefovala rohy kurtu, výborně returnovala a díky čopu ukázala i dobrou obranu.

Strýcová zkoušela zařadit útočnější styl a tlačit se k síti, ale Tunisanka dokázala druhou deblistku světa prohodit i z těžkých pozic. Soupeřka Strýcovou zasypala 25 vítěznými míči.

Soupeřkou turnajové dvojky Karolíny Plíškové, která měla na úvod volný los, bude ve druhém kole Veronika Kuděrmětovová. Ruska po zvládnuté kvalifikaci porazila v hlavní soutěži Chorvatku Donnu Vekićovou 6:2 a 6:4.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme