Vyšetřovaní švédští hokejisté opustili reprezentaci

Tři švédští hokejoví reprezentanti vyšetřovaní v případu znásilnění mladé ženy dnes na vlastní žádost opustili výběr Tre Kronor. Kristian Huselius, Andreas Lilja a Henrik Tallinder se na dnešní tiskové konferenci vyhnuli všem otázkám o znásilnění, k němuž mělo dojít v jejich hotelu v noci na včerejšek.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

pouta

pouta | Foto: Ministerstvo vnitra ČR

"Dáváme naše místa k dispozici, aby se naši spoluhráči mohli soustředit jen a jen na hokej," uvedl k tomu pro novináře Huselius s tím, že k podrobnostem se s ohledem na probíhající vyšetřování nevyjádří.

Tallinder však poté celou záležitost označil za nesmírně trapnou. Předseda švédského hokejového svazu nevidí důvod k tomu, aby vedení Te Kronung žádosti zmíněné trojice nevyhovělo.

Huselius, Lilja i Tallinder působí v zámořské NHL, při nynější výluce však hrají švédskou ligu za Moru respektive Linköping.

Markéta Kaclová, Tomáš Sniegoň Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme