Plzeň je v Estonsku favoritem. Ale podcenění nehrozí, tvrdí Horváth

Plzeňské fotbalisty čeká předposlední krok za postupem do Ligy mistrů. Ve třetím předkole se utkají s Nõmme Kalju nejprve na národním stadionu v Tallinnu, který si estonský mistr pro tento zápas vypůjčil.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Željezničar Sarajevo - Viktoria Plzeň. Milan Petržela se raduje z branky

Željezničar Sarajevo - Viktoria Plzeň. Milan Petržela se raduje z branky | Zdroj: ČTK

Viktorie je proti soupeři z Estonska jasným favoritem. Estonský hráč druholigového českého Žižkova Kaarel Kiidron dokonce před časem řekl, že žádný tým z jeho země by v české nejvyšší soutěži neuspěl.

Asistent plzeňského trenéra Vrby Jiří Skála ovšem před týdnem viděl výkon Kalju na vlastní oči a má jiný názor.

Přehrát

00:00 / 00:00

Asistent Plzně Skála o Kalju

"Nesouhlasím s tím. Čeká nás velice náročné dvojutkání. Estonci jsou velmi houževnatý soupeř a v lize čtrnáctkrát udrželi čisté konto. Vesměs se zaměřují na obrannou fázi, kterou mají velice propracovanou. Bude velice náročné se střelecky prosadit."

O podcenění nechce ani slyšet kapitán českého mistra Pavel Horváth.

Přehrát

00:00 / 00:00

Pavel Horváth o soupeřích v předkole LM

"Na tohle koukáme s velkou pokorou a v každém zápase si uvědomujeme, že fotbal umí hrát úplně každý. My jsme byli v roli jako naši soupeři před dvěma nebo třemi lety a hrozně si vážíme toho, v jakých zápasech jsme mohli nastupovat a i proto se na předkola soustředíme o to víc."

Jan Kaliba, Jiří Novák Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme