OBRAZEM: Filmaři na Sychrově natáčeli vánoční pohádku. Hrají v ní třeba Nárožný nebo Kohoutová

Turisté měli několik týdnů uzavřený přístup na zámek Sychrov. Důvodem bylo natáčení nové pohádky Klíč svatého Petra, kterou na Vánoce chystá Česká televize. Mezi postavami by měli být třeba tři podvodníci, špatní rádci nebo král a vodník.

Sychrov Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Na zámku Sychrov se na nádvoří v neděli 18. června dotáčely poslední scény, kdy uchazeči museli splnit tři úkoly, aby získali ruku princezny. Některé snímky se točily se zvířaty, takže se musely několikrát opakovat.

Přehrát

00:00 / 00:00

Zámek Sychrov posloužil filmařům při natáčení nové vánoční pohádky. Podrobnosti o ní zjišťovala redaktorka Jana Švecová, ptal se jí moderátor Aleš Mastník

Detaily ani hlavní zápletku zatím Česká televize prozradit nechtěla. Jisté je zatím pouze to, že klíčovou roli hraje ztracený klíč od brány svatého Petra, tři podvodníci, zamilovaný vodník a jedno povedené království.

Postavy krále se ujal pětaosmdesátiletý Petr Nárožný. V roli vodníka uvidí diváci Lukáše Příkazkého a jednu z trojice podvodníků si zahraje Berenika Kohoutová. V rolích špatných rádců se představí Sabina Remundová a David Novotný, dvojice známá třeba ze seriálu Kukačky.

Kromě nádvoří u zámku Sychrov se bude pohádka točit ve městě Slavonice nebo třeba na hradě Zvíkov, kde se budou odehrávat některé vodní souboje. Od 19. června se celý štáb přesune na Kavčí hory, kde už architekti připravili kulisy pro vodní svět.

Pohádku Klíč svatého Petra uvidí diváci na Vánoce v hlavním vysílacím čase.

Jana Švecová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme