Populární hokejový Fantomas nebude na olympiádě v Soči chybět

Podle posledních zpráv není o vstupenky na Zimní olympijské hry takový zájem, jaký organizátoři původně předpokládali. V prodeji stále ještě zůstává více než 30 procent lístků.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Radimír Lagron a Fantomas

Radimír Lagron a Fantomas | Foto: Robert Mikoláš

Diváky od cesty do Soči odrazují i hrozby teroristických útoků, které se čím dál tím častěji objevují v médiích. E-maily s výhrůžkou teroristických činů už dostaly olympijské výbory několika evropských zemí a Spojených států.

Rusko sice vyzvalo k ignorování takových dopisů, ale turisté, kteří se do Soči na hry chystají, tuto hrozbu velmi intenzivně vnímají.

„Vnímám, vnímám, určitě je to něco jinýho. Například v Turíně v roce 2006 nebyla taky jednoduchá situace, ale nebylo to tak vyhrocený v médiích a všude okolo, jako je to teď. Trošku mě zaráží, že se ta situace může až takhle vyvinout. Především jde o sport a teď si to řada fanoušků na poslední chvíli rozmyslí a na olympiádu nepojede,“ říká nejznámější fanoušek českého hokeje, populární Fantomas.

Přehrát

00:00 / 00:00

Populární hokejový Fantomas nebude na olympiádě v Soči chybět

Sám se odradit nenechá a v hledišti haly 'Balšoj' bude českým hokejistům fandit.

„Chystám se do Soči i v této svízelné situaci, jedu tam na začátek her a 15. února se Fantomas vrací do Čech. Pak uvidím, jak to bude dál, podle toho, jak to tam bude vypadat,“ prozrazuje své plány před startem Zimních olympijských her Fantomas.

Až na místě bude řešit, zda ho organizátoři pustí s maskou do hlediště. Na to, jak toho docílit, má tajný plán, který nechce prozradit. Ať v masce nebo bez ní hokejistům bude fandit a je i připraven na tu variantu, že by se v případě postupu českého týmu do závěrečných bojů do Soči vrátil

„Nechal jsem si do Ruska dva vstupy, protože je potřeba vízum a to také není jednoduché. Pak uvidím, jestli seženu vstupenky a jestli bude možnost se tam vrátit. Bude záležet i na náladě, v jaké se vrátím domů. Ale, jak se znám, pokud vznikne euforie, tak tam budu chtít být,“ věří hokejový Fantomas.

Petr Kadeřábek, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme