Křižovatka ulic Dašická a Na Drážce v Pardubicích je po nehodě bez semaforů

Kvůli dopravní nehodě nefungují v Pardubicích semafory na ulicích Dašická a Na Drážce. Služby města Pardubic ihned začaly za pomoci odborné firmy s opravami, světelná signalizace ale přesto bude mimo provoz zřejmě několik dní.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Dopravní kamery a semafor

Dopravní kamery a semafor | Foto: Khalil Baalbaki | Zdroj: Český rozhlas

„Zařízení je kompletně vyřazené z provozu na několik dní. V současné době nejsme schopni říct, jak dlouho bude oprava trvat,“ řekla Českému rozhlasu mluvčí společnosti Světlana Pozníková.

Semafory jsou mimo provoz po noční nehodě nákladního a policejního auta. Do doby, než technici zařízení opraví, budou dopravu na křižovatce řídit policisté.

„Ve chvíli velké dopravní špičky určitě musíme počítat s tím, že provoz bude řízen hlídkou dopravní policie, takže by si řidiči měli oprášit znalosti gest policistů,“ doplnila policejní mluvčí Eva Maturová.

Drahomíra Bačkorová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme