Fotbalová Boleslav nadále posiluje, na hostování přichází Hruška a Wágner

Výměnou útočníků Mladé Boleslavi s Plzní, kdy putoval na západ Čech Jan Chramosta za Michala Ďuriše, posilování středočeského klubu nekončí. Třetí celek uplynulého ročníku fotbalové ligy, který si zahraje evropské poháry, získal z Viktorie opět na hostování dalšího forvarda Tomáše Wágnera a z Příbrami gólmana Aleše Hrušku.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté Mladé Boleslavi zahájili letní přípravu, do které se zapojí hned několik posil

Fotbalisté Mladé Boleslavi zahájili letní přípravu, do které se zapojí hned několik posil | Zdroj: ČTK

Čtyřiadvacetiletý hrotový útočník bude v Mladé Boleslavi na ročním hostování s případnou opcí na přestup. Vedení klubu si Wágnera vyhlédlo jako náhradu za Martina Nešpora, který v pondělí zamířil do pražské Sparty.

Odchovanec příbramského fotbalu v uplynulém ročníku nastoupil za Plzeň v 25. ligových zápasech a s bilancí osmi vstřelených branek byl po Stanislavu Teclovi druhým nejlepším střelcem Viktorie. Celkem má na kontě 121 ligových startů a 29 branek.

Do města automobilů zamířil na roční hostování i Wágnerův bývalý spoluhráč z Příbrami – brankář Aleš Hruška. Náhradou za osmadvacetiletého kapitána týmu si naopak prodlouží pobyt na stadionu U Litávky Jakub Řezníček, kmenový hráč Boleslavi.

Jakub Kanta Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme