Fotbalová Příbram získala na hostování Filla a Stratila z Plzně

Dva kmenoví fotbalisté Viktorie Plzeň odcházejí na půlroční hostování do Příbrami. Tým Středočechů posílí Martin Fillo a Lukáš Stratil.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté Příbrami se radují z úspěšného vstupu do jarní části Gambrinus ligy

Fotbalisté Příbrami se radují z úspěšného vstupu do jarní části Gambrinus ligy | Zdroj: ČTK

„Martin Fillo se v Příbrami připravuje již několik týdnů, v posledních dnech se dotáhly veškeré administrativní náležitosti,“ prozradil generální manažer Viktorie Adolf Šádek.

„Lukáš Stratil se vrací do známého prostředí, kde si udělal fotbalové jméno. Věříme, že bude pravidelně nastupovat a dále sbírat cenné ligové zkušenosti,“ řekl na adresu druhého hráče plzeňský manažer.

„Počítáme s tím, že se do zimní přípravy zapojí ve Viktorii a popere se o stabilní místo v prvním týmu,“ dodal k hostování Stratila Šádek.

Lukáš Stratil hostoval v Příbrami už v jarní části nejvyšší fotbalové soutěže a v předchozím ligovém ročníku vstřelil pět gólů. Fillo odešel poprvé z Plzně v roce 2008, když zamířil do norského Stavangeru.

Po třech letech se do plzeňského týmu vrátil, ale do základního kádru se neprosadil. Nejdříve byl na hostování v Mladé Boleslavi, minulou sezonu pak strávil v anglické třetí lize v týmu Brentford FC.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme