Překážkářka Rosolová je ve finále, Masná na osmistovce nepostoupila

Do finále běhu na 400 metrů překážek bez problémů postoupila česká běžkyně Denisa Rosolová. Nedařilo se naopak v běhu na 800 metrů Lence Masné, která ve druhém semifinále obsadila až 4. místo a do finále nepostoupila.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Denisa Rosolová svůj rozběh na 400 metrů překážek jasně vyhrála

Denisa Rosolová svůj rozběh na 400 metrů překážek jasně vyhrála | Zdroj: ČTK

Rosolová běžela v šesté dráze druhého semifinálového běhu a závod zvládla absolutně s přehledem. Do cílové rovinky vbíhala na druhém místě za Childovou z Velké Británie.

V závěrečných metrech sice náskok soupeřky stahovala, ale nakonec proťala cílovou šachovnici s časem 54,96 vteřiny hned za ní. Nicméně její čas byl výborný a celkově při spojení s prvním semifinálovým během obsadila Rosolová třetí příčku.

Kromě Childové byla rychlejší pouze vítězka prvního semifinále Ukrajinka Titimecová. Finále běhu na 400 metrů překážek je na programu v sobotu od 17:15 hod.

Oštěpař Veselý kvalifikační limit nesplnil, ale ve finále by chybět neměl

Číst článek

Nedařilo se už tolik Lence Masné v závodě na 800 metrů. Ve druhém semifinálovém běhu obsadila až čtvrté místo.

V průběhu závodu se držela česká běžkyně spíše vzadu, ale v závěrečném finiši už neměla dost sil na to, aby se dostala před své soupeřky.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme