VIDEO: Jankto parádní trefou zavelel k obratu, Sampdoria zvítězila i díky jeho gólu nad Veronou

Fotbalový záložník Jakub Jankto pomohl v 31. kole nejvyšší italské soutěže k obratu Sampdorie proti Veroně. Tým z Janova na domácím hřišti prohrával, ale nakonec i díky trefě českého reprezentanta zvítězil 3:1. Za poražený Hellas nastoupil další hráč národního týmu Antonín Barák.

Řím Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jakub Jankto.

Jakub Jankto. | Foto: Alberto Lingria | Zdroj: Reuters

Hosté šli do vedení ve 13. minutě po trefě Lazoviče a gólové statistiky se už v prvním poločase neměnily. Po změně stran se ale ihned po přestávce prosadil Jankto, který prudkou střelou zamířil přesně a vyrovnal skóre.

Jakub Jankto se prosadil v 46. minutě utkání:

V 72. minutě úspěšně proměnil penaltu domácí Gabbiadi a pojistku pár minut před koncem Thorsby.

Další utkání

Udine zvítězilo na hřišti posledního Crotone 2:1 a naplno bodovalo po čtyřech kolech. O úspěchu hostů rozhodl dvěma trefami De Paul, který v závěru obdržel červenou kartu.

Sassuolo porazilo Fiorentinu po obratu 3:1. Nepříznivý stav otočil v rozmezí 59. až 62. minuty z penalt střídající útočník Berardi. Sassuolo si upevnilo osmou příčku, „Fialky“ zůstaly patnácté.

Italská fotbalová liga - 31. kolo:

Crotone - Udine 1:2 (68. Simy z pen. - 41. a 74. De Paul), Sampdoria Janov - Hellas Verona 3:1 (46. Jankto, 73. Gabbiadini z pen., 82. Thorsby - 13. Lazovič), Sassuolo - Fiorentina 3:1 (57. a 61. obě z pen. Berardi, 75. Lopez - 31. Bonaventura),

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme