Kladno jako kandidát na sestup. ‚Kdybych byl novinář, napsal bych to samé,‘ přiznal Jágr

I po třetím kole zůstávají kladenští hokejisté bez bodu na posledním místě extraligové tabulky. V Karlových Varech k prvním bodům nepomohl ani Jaromír Jágr, který nastoupil za Kladno v této sezoně v soutěžním zápase poprvé.

Karlovy Vary Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaromír Jágr

Jaromír Jágr | Foto: Stringer | Zdroj: Reuters

„Museli jsme si dávat pozor na jeho silné stránky, hlavně krytí kotouče. Zvládli jsme to, i když nám dal gól,“ řekl Radiožurnálu karlovarský útočník Tomáš Rachůnek, který dal při výhře 7:4 dvě branky.

Přehrát

00:00 / 00:00

Jaromír Jágr nemohl být po svém prvním ostrém zápase v sezoně s kladenským výkonem spokojený. Více v příspěvku Františka Kuny

„Čekali na naše chyby, a když měli šanci dát gól, tak ho dali. Jestli jsou tak šikovní, nebo my jsme nemehla, to už si přeber sám,“ přidal diplomatickou odpověď na důvody kladenské prohry majitel klubu a útočník Jaromír Jágr.

Při pohledu na tabulku uvidí na prvním místě Karlovy Vary s plným počtem bodů, úplně dole pak Kladno s nulou. A chápe, že se o jeho týmu mluví jako o kandidátovi na sestup.

„Tomu se ani nedivím, já kdybych psal noviny, tak napíšu to samé. Stoprocentně s tím souhlasím po té přípravě a prvních třech zápasech. Záleží jen na nás, co si z toho vezmeme. Hráči mají šanci hrát extraligu, jestli jim stačí se tady ohřát na jeden rok, tak v pohodě,“ řekl Jágr po zápase v Karlových Varech.

Začínám znovu od začátku. Necítil jsem se nijak špatně. Samozřejmě už nebudu jezdit nahoru a dolů, ale tu hru, na kterou jsem zvyklý, si můžu hrát,“ dodal sedmačtyřicetiletý hokejista ke svéme debutu.

František Kuna Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme