Hokejisté oslavili zlato na Staroměstském náměstí, s pohárem vylezli i na střechu autobusu

Tisíce lidí oslavily s českým národním hokejovým týmem v Praze zisk titulu mistrů světa. Mnozí fanoušci měli hokejové dresy a české vlajky nebo si na tváře namalovali české národní barvy. Ve čtvrtek hokejovou reprezentaci přijme na Pražském hradě prezident Petr Pavel.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejisté se odpoledne s fanoušky na pražském Staroměstském náměstí zdravili i s pohárem nejprve na střeše autobusu, kterým přijeli. Fanoušci je přivítali nadšeným křikem a skandováním „kdo neskáče, není Čech“. Po několika minutách reprezentanti vyslyšeli volání „pojďte sem“ a vydali se na pódium.

V bouřlivé atmosféře moderátor jednotlivě představil přítomné reprezentanty, trenéra Radima Rulíka i členy realizačního týmu. Hokejisté na oplátku děkovali fanouškům. „Bez vás bychom to nezvládli. Děkujeme moc za atmosféru, kterou jste předvedli. Moc jsem si užil každou minutu strávenou na ledě,“ řekl David Pastrňák.

Program začal na Staroměstském náměstí už hodinu po poledni. Hudební vystoupení doprovodily sestřihy nejlepších momentů šampionátu.

ČTK, tpk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme