V tanci na ledě brali Taschlerovi 16. příčku. ‚Budeme řvát a držet pěsti,‘ odkrývají sourozenci další plány

Krasobruslaři Natálie a Filip Taschlerovi uzavřeli svůj debut na olympijských hrách 16. místem v tanci na ledě. Po celkově osmém místě v týmové soutěži tak budou sourozenci odjíždět z Pekingu spokojení. A to nejen kvůli sportovním výkonům, ale i zážitkům z olympijské vesnice.

Peking Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Natálie a Filip Taschlerovi

Natálie a Filip Taschlerovi | Zdroj: Reuters

Sourozenci Taschlerovi za sebou mají své vystoupení na olympijských hrách v Pekingu.

Přehrát

00:00 / 00:00

Poslechněte si, jak hodnotí atmosféru na olympijských hrách sourozenci Taschlerovi

„Tak za mě je to všechno super. Organizace funguje, mají vše krásně nachystané. I přesto, že je to bublina, tak máme ve vesnici rekreační centrum, kde jsou hry, aby se člověk zabavil, anebo centrum, kde se seznámíte s čínskou kulturou,“ říká Filip Taschler pro Radiožurnál a pokračuje ve výčtu pozitiv, která mladým českým krasobruslařům nabídla olympijská vesnice.

„Je tam obchod, kadeřnictví, kde vás ostříhají zadarmo. Je to super i přes tu covidovou situaci. Když teď nasněžilo, tak všichni dobrovolníci postavili sněhuláky, pandy, iglů a je to moc příjemné,“ chválí si olympijskou atmosféru a sněhové sochy oficiálního maskota her Filipova sestra Natálie.

Její hodnocení ale přece jen nebylo úplně stoprocentní, něco prý mohlo být lepší.

„Možná trochu jídlo. Chybí mi lepší, moje snídaně, kterou si dělám, tak jsem si musela najít nějakou alternativu. Jinak ale asi nic.“

Tanec na ledě ovládl francouzský pár Gabriella Papadakisová a Guillaume Cizeron:

Další plány

U zmíněné alternativy Natálie Taschlerová asi ještě pár dní zůstane, protože oba sourozenci plánují v olympijské vesnici do konce her zůstat.

Chtějí totiž navštívit krasobruslařské soutěže Martina Bidaře s Jelizavetou Žukovou a Elišky Březinové.

„Budeme podporovat Elišku i Martina, budeme křičet, řvát a držet pěsti. Budeme se taky chtít podívat na jiné sporty do horské vesnice a vidět ostatní závodníky a sportovce,“ doplňuje po olympijském debutu se sestrou Natálií Filip Taschler.

Adam Weidenthaler Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme