Tomáš Berdych vypadl na turnaji v Monte Carlu v prvním kole, nestačil na Japonce Nišikoriho

Český tenista prohrál s Keiem Nišikorim 6:4, 2:6 a 1:6. Ten se vrací po pětiměsíční pauze zaviněné zraněním zápěstí. Berdych se na turnaji představí i ve čtyřhře spolu se Španělem Fernandem Verdascem.

Monte Carlo Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Berdych na Rogera Federera znovu nestačil

Tomáš Berdych | Foto: Issei Kato | Zdroj: Reuters

Kei Nišikori se vrací na okruh zpátky poté, co pět měsíců chyběl kvůli zraněnému zápěstí. Japonský hráč je momentálně na 36. místě světového žebříčku, ale nejvyšší byl jako světová čtyřka.

Tomáš Berdych v letošním ročníku vypadl v prvním kole jenom v Dauhá, kde ho porazil Němec Jan-Lennard Struff.

V pondělním zápase začal Berdych dobře, když si vypracoval náskok 3:0 a ten si také dlouho držel. Při svém podání ale set nedokázal ukončit a díky tomu se dostal Nišikori zpátky do hry. Následně ale také ztratil svoje podání a Berdych vyhrál 6:4.

Český tenista pak začal daleko více chybovat a dobře bránící Nišikori kraloval na kurtu. Do konce zápasu uhrál český hrač jenom tři gemy a prohrál 6:4, 2:6 a 1:6.

Kei Nišikori se utká ve druhém kole s Rusem Daniilem Medveděvem. Tomáš Berdych se představí ještě ve čtyřhře spolu se Španělem Fernandem Verdascem.

bor Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme