Nad startem Sparťana Krejčího ve šlágru proti Plzni visí otazník

Stále nejistý je start záložníka pražské Sparty Ladislava Krejčího v nedělním šlágru fotbalové Gambrinus ligy, ve kterém letenští přivítají Viktorii Plzeň.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Záložník pražské Sparty Ladislav Krejčí bude pravděpodobně chybět v utkání s Plzní

Záložník pražské Sparty Ladislav Krejčí bude pravděpodobně chybět v utkání s Plzní | Zdroj: ČTK

Ladislav Krejčí se zranil v prvním ligovém kole v utkání proti Brnu. V prvním poločase odcentroval z levé strany a hned se chytil za zadní stehenní sval a ze zápasu odstoupil. Do dalšího duelu, který Sparta vyhrála na Bohemians, už nenastoupil.

Stejně tak musel odříct reprezentační pozvánku k přátelskému utkání s Norskem. Místo něho byl povolán Daniel Pudil. „Krejčí má individuální program, s týmem se ještě nepřipravoval. Pokud nebude stoprocentně připraven, nechceme riskovat a posílat ho na hřiště nedoléčeného,“ řekl trenér Sparty Vítězslav Lavička.

Přehrát

00:00 / 00:00

Trenér Sparty Vítězslav Lavička pustí Krajčího na hřiště jen, když bude stoprocentně zdravý

„Pro nás je pozitivním zjištěním, že Láďa podstoupil opakovaná sonografická vyšetření, která neprokázala závažnější porušení zadního stehenního svalu. Nemá tam žádnou trhlinu a tak je stále reálná šance, že by do utkání s Plzní mohl nastoupit,“ nezatratil optimističtější variantu kouč letenských.

Připraven do utkání bude určitě Mario Holek. Ten nedohrál zápas na Bohemians, když se v závěru prvního poločasu srazil hlavou s obráncem domácích Erichem Brabcem. I hráč zelenobílých z utkání odstoupil.

Jaroslav Plašil, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme