Vítkovický led libereckým hokejistům nesvědčí, znovu tam prohráli

Hokejisté Liberce přišli o sérii sedmi vítězství v řadě. Šnůru Bílých Tygrů ze závěru základní části ukončily v úvodním utkání předkola play-off Vítkovice, které zvítězily v domácím prostředí 2:0. Hosté zde prohráli i třetí zápas v této sezoně.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Erik Němec (vlevo) vstřelil vítězný gól Vítkovic

Erik Němec (vlevo) vstřelil vítězný gól Vítkovic | Zdroj: ČTK

„Tady je jiné hřiště než u nás, ale na to se nemůžeme vymlouvat. Musíme šlapat a myslím, že to ponese ovoce. Nehráli jsme špatně, ale neproměnili jsme šance, které jsme měli. Kdybychom je proměnili, tak bereme bod a vedeme v sérii,“ lituje liberecký útočník Tomáš Urban.

Stejný názor má i asistent trenéra Pavla Hynka Milan Černý. „Nejsme zklamaní z předvedené hry, jen z výsledku. Nebyli jsme horším mužstvem a rozhodl jeden gól,“ zhodnotil úvodní zápas série Milan Černý.

Přehrát

00:00 / 00:00

Prvnímu zápasu Vítkovic s Libercem přihlížel Radim Sajbot

První branka přišla už ve třetí minutě zápasu. Vstřelil ji Erik Němec. Hráč, který má štěstí na své premiérové zápasy. V prvním extraligovém utkání v kariéře vstřelil hned dva góly a ve svém prvním utkání v play-off mezi muži, zaznamenal vítězný gól.

„Nesoustředím se na to, ale možná na tom něco bude. Jsem samozřejmě rád,“ těší Erika Němce, kterému se proti Liberci daří. Dvě branky vstřelil Bílým Tygrům i v základní části soutěže.

Druhý zápas série mezi Vítkovicemi a Libercem začíná v úterý v 18:20.

Radim Sajbot, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme