V tréninku už chodím do všeho naplno, říká uzdravující se hokejista Hertl

Jeden z největších českých hokejových talentů Tomáš Hertl se uzdravuje. Útočník San Jose, který se od podzimu léčí s poraněným kolenem po těžkém střetu, už naplno trénuje s týmem a hrát chce ještě v této sezoně.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Hertl dal v dresu San Jose 4 branky v jednom utkání

Tomáš Hertl dal v dresu San Jose 4 branky v jednom utkání | Zdroj: ČTK

„Cítím se dobře. Trénuji s týmem a chodím do všeho naplno. Uvidíme, jestli se vrátím ještě v této sezoně, ale zdá se, že to je dobré,“ věří dvacetiletý český hokejový talent Tomáš Hertl.

Hertl na sebe upozornil ve své první sezoně v NHL, když za 35 zápasů dal 15 gólů a na 10 přihrál. V prosinci ale po zákroku Dustina Browna z Los Angeles musel na operaci kolenních vazů.

Přehrát

00:00 / 00:00

S hokejistou Tomášem Hertlem mluvil Jakub Marek

Místo boje o nejlepšího nováčka soutěže už skoro 4 měsíce nehraje. Spoluhráči se ale snaží českého útočníka podporovat a v týmu San Jose je dobrá nálada.

„Kluci říkají, ať se uzdravím, že už mě chtějí zpátky. Vždycky je hezké to slyšet. Je tu velká pohoda, protože play-off už jsme měli déle jisté,“ říká zraněný útočník pátého nejlepšího týmu celé NHL.

V západní konferenci jsou Sharks čtvrtí. To je jeden z důvodů, proč se Tomáš Hertl nepředstaví na květnovém světovém šampionátu v Bělorusku.

Jiří Hudler v NHL asistoval u výhry Calgary nad New Jersey

Číst článek

„I kdybych se vrátil, tak myslím, že máme dobrý tým, který bude myslet co nejvýše. Věřím, že budu co nejdéle v San Jose a že se domů vrátím až v červnu,“ doufá Tomáš Hertl, v červnu je totiž v NHL na programu finálová série.

Jakub Marek, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme