Bylo to těsné, málem jsem to prokaučovala, přiznala skifařka Knapková

Skifařka Miroslava Knapková obhájila v Bělehradě titul mistryně Evropy, když v cíli vyrovnaného závodu odrazila útok irsko-nizozemské dvojice Chantal Achterbergová, Sanita Puspureová.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Miroslava Knapková zavzpomínala, jak se k závodění na skifu dostala

Miroslava Knapková zavzpomínala, jak se k závodění na skifu dostala | Foto: Jiří Hošek

„Tušila jsem, že to bude natěsno. Ani jsem soupeřky nesledovala, až v závěru jsem si všimla, že jsou hodně blízko. Nakonec jsem byla ráda, že se mi podařilo náskok uhájit, i když to bylo hodně těsné,“ popsala dramatický závěr čtyřnásobná mistryně Evropy.

Česká skifařka věděla o dobrém finiši nizozemské soupeřky, ale hlídala si hlavně Rakušanku, kterou považovala za největší soupeřku.

Přehrát

00:00 / 00:00

Byla to strašná fuška, usmívala se v cíli čtyřnásobná mistryně Evropy Miroslava Knapková

„Je pravda, že jsem koukala hlavně na ní a ostatní nesledovala. A málem se mi to nevyplatilo a závod jsem mohla prokaučovat,“ usmívala se v cíli Knapková.

Kvůli problémům se zraněním přitom olympijská vítězka z Londýna na mistrovství Evropy ani startovat neměla.

„S trenérem jsme zvažovali, že vynechám mistrovství Evropy a připravím se na mistrovství světa. Nakonec jsem ráda, že jsem tady mohla startovat, i když to byla strašná fuška,“ dodala Miroslava Knapková.

Vojtěch Bureš, Jakub Marek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme