V centru Prahy explodovala nálož nastražená v autě, řidič vyvázl bez zranění

V Praze 2 na Ostrčilově náměstí dnes vybuchla nálož nastražená v osobním automobilu. K explozi došlo v momentě, když se řidič snažil nastartovat motor. Dvaašedesátiletý šofér, kterým je rusky hovořící muž, vyvázl bez zranění.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Výbuch plynu mezi Smetanovým nábřežím a Divadelní ulicí v centru Prahy.

Výbuch plynu mezi Smetanovým nábřežím a Divadelní ulicí v centru Prahy. | Foto: Filip Jandourek

Přivolaní policisté na místě zjistili, že vozidlo značky Lexus je skutečně poškozené výbuchem. Na pomoc proto povolali pyrotechnickou službu.

„Kolegové z pyrotechnické služby přijeli na místo a opravdu zjistili, že v přední části vozidla se nachází výbušnina, proto vozidlo zajistili a celou věc si převzali kriminalisté pražského krajského ředitelství,“ řekla Českému rozhlasu policejní mluvčí Jana Rösslerová.

Podle informací televize Nova nálož vybuchla už v deset hodin dopoledne, majitel auta ale nahlásil událost až vpodvečer.


Zvětšit mapu

Martin Hromádka, Eliška Malínská Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme