Pardubičtí fotbalisté zvítězili v dalším zápasu. Trenér Hašek ale spokojený nebyl

Pardubičtí fotbalisté finišují s přípravnou na novou druholigovou sezonu. Ve včerejším zápasu porazili Čáslav 2:0. Ale nový trenér Martin Hašek po zápasu rozhodně spokojený nebyl. I když se vyhrálo, tak ví, že je stále ještě na čem pracovat a start ligy se blíží. První ostré utkání je tu už za dva týdny.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalový míč

Fotbalový míč | Foto: Fotobanka stock.xchng

K dalšímu přípravnému zápasu si pardubičtí pozvali svou oficiální farmu - třetiligovou Čáslav. V tomto duelu dokázali Východočeši zvítězit. T trefili se Jeřábek a Hašek, ale trenér spokojený nebyl.

Pardubičtí totiž zejména v prvním poločasu nedominovali, jak by se proti týmu z nižší soutěže očekávalo. Lepší začali být, až když čáslavským docházeli síly. A to trenér Martin Hašek kritizoval.

Trenéři také rozhodně nemají rádi, když je připravena taktika a úkoly jasně rozděleny, ale ne každý hráč je plní.

Do startu ligy, která je pochopitelně prioritou, zbývají dva týdny. Na chyby, které ještě pardubičtí podle trenéra dělají, se dá připravit. A právě zbývající čas bude věnovaný tomu, že se už zaměří na konkrétního soupeře.

Hlavní cíl před sezonou stanoví vedení až těsně před jejím startem, přesto už nějaké obrysy toho o co a jak hrát Martin Hašek v hlavě má. Poslední přípravný zápas sehrají Východočeši ve středu proti rezervě Liberce.

mad, Oto Gutwirth Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme