Frekventovaná ulice V Holešovičkách v Praze dostane nový nízkohlučný povrch

Pražská Technická správa komunikací (TSK) opraví most ve Valčíkově ulici a zároveň vymění povrch v ulici V Holešovičkách. Dělníci tam položí nový nízkohlučný asfalt. Práce na frekventované komunikaci začínají dnes a na více než týden omezí dopravu.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Dopravní značení, práce na silnici

Dopravní značení, práce na silnici | Foto: Filip Jandourek

„Řidiči se musí připravit na omezení v jednotlivých jízdních pruzích tak, jak budou probíhat práce na komunikaci. Budou také projíždět staveništěm, což znepříjemní komfort užívání komunikace,“ upozornila mluvčí TSK Barbora Lišková.

Výměna stávajícího povrchu za takzvaný tichý asfalt v ulici V Holešovičkách se týká směru z centra od mostu Barikádníků, nový povrch bude od mostu až na křižovatku na Vychovatelně. TSK uzavře vždy pouze část silnice, kompletní uzavírku nechystá.

„Uzavírka bude od 18. července od večerních hodin, kdy se připraví dopravní značení, a celkové omezení bude od 19. července do 28. července,“ doplnila Lišková.

Současně s tím začnou dělníci opravovat ve Valčíkově ulici most, který vede přes ulici V Holešovičkách. Vymění povrch vozovky a opraví izolaci mostu a nosné konstrukce.


Zvětšit mapu

Martin Hromádka, Veronika Jošková Štefanová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme