Čeští hokejisté zakončili Channel One Cup porážkou, o vítězství Švédska rozhodl Lindqvist

Čeští hokejisté zakončili své představení na Channel One Cupu prohrou, když podlehli Švédsku 2:3. České góly si připsali Patrik Zdráhal a Tomáš Zohorna. Rozhodující branku Švédů zaznamenal Michael Lindqvist

Moskva Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hynek Zohorna v souboji Linusem Johanssonem

Hynek Zohorna v souboji Linusem Johanssonem | Foto: Pavel Golovkin | Zdroj: ČTK/AP

Poslední zápas českých reprezentantů na Channel One Cupu vyl ve svém úvodu vyrovnaný. Jako první mohl vést švédský celek, ale Patrik Bartošák lapačkou zlikvidoval pokus Mathiase Bromeho. Na druhé straně sice skóroval Ondřej Beránk, kvůli posunuté brance ale nebyla trefa uznána.

Čeští hokejisté nestačili na Rusko, prohráli vysoko 2:7

Číst článek

Češi se vedení v první třetině přeci jenom dočkali. Po necelých pěti minutách dostal Tomáš Zohorna přesnou přihrávku na levé křídlo a propálil všechno, co mu stálo v cestě.

Už minutu a půl po příchodu z kabin po první pauze mohli Češi vést, ale Radan Lenc švédského gólmana nepřekonal. Nakonec přidal druhou českou branku Patrik Zdráhal, který se prosadil ranou ke vzdálenější tyčce.

Pak ovšem začaly padat i branky za záda Patrika Bartošáka. Hned dvakrát ho překonal Emil Larsson, když nejdřív překonal českého gólmana zblízka a následně se prosadil z dorážky.

Na další branku se v Moskvě čekalo až do poslední pětiminutovky třetí třetiny. Ke smůle českého výběru padla za Bartošáka. Michael Lindqvist dokázal nakonec procpat puk za brankovou čáru.

Čeští hokejisté tak na Channel One Cup skončí poslední se ziskem dvou bodů. První jsou zatím domácí Rusové, kteří sehrají ještě utkání pod širým nebem v Petrohradě proti Finsku.

bor Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme