Mrázek si připsal první nulu v dresu Caroliny, Nosek přispěl asistencí k vítězství Vegas

Brankář Petr Mrázek vychytal první čisté konto v této sezoně NHL a pomohl hokejistům Caroliny porazit Arizonu 3:0. Útočník Tomáš Nosek přispěl jednou asistencí k vítězství Vegas na ledě New York Rangers 4:3 v prodloužení.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petr Mrázek s Carolinou prohrál ve Winnipegu

Petr Mrázek s Carolinou prohrál ve Winnipegu | Foto: Trevor Hagan | Zdroj: ČTK/AP

Mrázek si připsal premiérovou nulu v dresu Caroliny, se kterou před sezonou jako volný hráč podepsal roční smlouvu. Bývalý gólman Detroitu a Philadelphie udržel čisté konto ve třináctém utkání za Hurricanes, když zneškodnil všech 23 střel hráčů Arizony.

Vrána pomohl desátou trefou sezony k výhře Washingtonu, Rittich se stal první hvězdou zápasu

Číst článek

Carolina zvítězila po sérii tří porážek a připsala si teprve druhou prosincovou výhru. Arizona prohrála pátý z posledních šesti zápasů.

Nosek asistoval u gólu Williama Carriera, který ve 34. minutě poslal Vegas do vedení 3:2. Rangers se povedlo v úvodu třetí třetiny vyrovnat. Zápas rozhodl v 63. minutě Alex Tuch, když překonal Henrika Lundqvista z ostrého úhlu.

V brance Vegas vychytal 423. vítězství v NHL Marc-André Fleury a dostal se mezi brankáři na deváté místo v historické tabulce, o které se dělí s Tonym Espositem.

NHL:
NY Rangers - Vegas 3:4 v prodl. (1:1, 1:2, 1:0 - 0:1)
Branky: 2. Skjei, 33. Zibanejad, 44. Kreider - 12. R. Smith, 27. Stastny, 34. Carrier (Nosek), 63. Tuch. Střely na branku: 30:41. Diváci: 17.660. Hvězdy zápasu: 1. Tuch (Vegas), 2. Lundqvist (Rangers), 3. Carrier (Vegas).

Carolina - Arizona 3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
Branky: 30. Foegele, 34. Svečnikov, 45. Aho. Brankář Petr Mrázek (Carolina) odchytal celý zápas, z 23 střel neinkasoval a měl úspěšnost zákroků 100 procent. Střely na branku: 27:23. Diváci: 13.051. Hvězdy zápasu: 1. Mrázek, 2. De Haan, 3. Aho (všichni Carolina).

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme