Nymburk řeší po výhře v Lize mistrů nepříjemnosti, ze šatny soupeře někdo ukradl peníze

Úterní zápas basketbalové Ligy mistrů mezi domácím Nymburkem a italským Sassari poznamenala nepříjemná událost. Hostující hráč Miro Bilan po prohře svého celku na sociálních sítích uvedl, že jim během zápasu někdo vnikl do šatny a odcizil hotovost. Vedení Nymburku potvrdilo, že po zápase na místo přijela policie a že se k celé záležitosti vyjádří později.

Nymburk Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Trenér Nymburka Oren Amiel udílí pokyny hráčům v závěru utkání.

Trenér Nymburka Oren Amiel udílí pokyny hráčům v závěru utkání. | Foto: Vít Šimánek | Zdroj: ČTK

Nymburk předvedl v osmifinále basketbalové Ligy mistrů na domácí palubovce pořádné drama.

Svěřenci trenéra Orena Amiena prohrávali s italským soupeřem dokonce o 14 bodů, ale díky senzační stíhací jízdě, kterou s 28 body režíroval americký rozehravač Jerrick Harding, otočili utkání ve svůj prospěch.

Nymburk v osmifinále Ligy mistrů prohrával, dramatický duel otočil vteřinu před koncem Dalton

Číst článek

Radost kazí starost

Zklamání soupeře z prohraného zápasu navíc umocnila nepříjemná událost. Podle hostujícího Mira Bilana někdo ze šatny hráčů Sassari odcizil hráčům peníze.

„Skvělá organizace a pohostinnost tady v Nymburku v České republice. Během zápasu basketbalové Ligy mistrů se někdo vloupal do naší šatny a otevřel každou tašku a bundu a vybral všechny peníze,“ svěřil se Bilan na twitterovém účtu.

Great organization and hospitality here in Nymburk, Czech Republic. During the international game of BCL, somebody broke into our lockerroom and literally opened every our bag and jacket and stole all our cash. Also the 'funny' thing is that we all this covid rules...

21:53 – 09. 03. 2021

71 368

Na dotaz redakce iROZHLAS.cz odpovědělo vedení nybmurského klubu, že o celé situaci ví a po zápase ji nahlásilo policii.

„Ano, řešili jsme to tady na základě jejich oznámení. Byla přivolána policie, my jsme s ní spolupracovali, ale pak odjeli. My vedeme vlastní vyšetřování a zjistili jsme jen, že do šatny nikdo nevnikl násilím, takže je zde možnost, že by si zapomněli zamknout šatnu. Chceme k tomu později vydat ještě prohlášení, protože nás to jako klub samozřejmě poškodilo,“ odpověděl redakci mluvčí středočeského klubu David Šváb.

Trenér zuřil

Po zápase se navíc hodně rozčiloval trenér italského Dinama Gianmarco Pozzecco, kterému se nelíbila práce rozhodčích a několikrát důrazně zopakoval, že utkání „nebylo fér“.

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme