Kvitová se s Ostravou loučí, česká tenistka podlehla v semifinále turnaje Estonce Kontaveitové

Petra Kvitová dohrála na tenisovém turnaji WTA v Ostravě v semifinále. Druhá nasazená podlehla 0:6 a 4:6 Anett Kontaveitové. Estonka se v nedělním finále utká s Marií Sakkariovou z Řecka, která přehrála nasazenou jedničku Polku Igu Šwiatekovou 6:4 a 7:5.

Ostrava (Aktualizováno: 19:05 25. 9. 2021) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petra Kvitová

Petra Kvitová | Zdroj: Reuters

Dvojnásobná vítězka Wimbledonu Kvitová hrála letos třetí semifinále na okruhu WTA. Do finále se dostala jen v březnu v Dauhá, kde nakonec získala 28. titul v kariéře.

Tahle sezona je průlomová, pochvaluje si Martincová. Česká tenistka ale přiznává, že únava je znát

Číst článek

„Od rána jsem se necítila v ideální kůži a musím říct, že mi ty dva zápasy daly docela zabrat. Opravdu mě bolelo celé tělo. Byla jsme všude o kousek později, reflexy byly pomalejší a bylo to strašně náročné,“ okomentovala Kvitová svoji semifinálovou prohru s Kontaveitovou pro Radiožurnál.

V Ostravě mohla útočit na druhý domácí triumf na elitním dámském okruhu. V Česku se z vítězství radovala na WTA Tour před třemi lety na antuce v Praze.

Lukáš Kaleta, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme