Hokejista Čajánek o rok prodloužil smlouvu se Zlínem

Petr Čajánek s hokejovou kariérou nekončí. Se Zlínem se trojnásobný světový šampion dohodl na ročním prodloužení smlouvy.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petr Čajánek se raduje z mistrovského titulu

Petr Čajánek se raduje z mistrovského titulu | Zdroj: ČTK

Kapitán zlínských šampionů začal kariéru v roce 1995 a ani po 19 letech nekončí. V osmatřiceti letech se domluvil se Zlínem na dalším působení a s mistrovským týmem už dnes také trénoval a ve středu odletí na týdenní soustředění do Turecka.

„Já jsem během té sezony byl přesvědčený, že to bude asi poslední sezona. Po sezoně se to trošičku změnilo, a během toho měsíce jsem se na konci rozhodl, že to ještě zkusím,“ říká Petr Čajánek.

Přehrát

00:00 / 00:00

Petr Čajánek si to s koncem kariéry ještě rozmyslel

„Prostě ta chuť hrát převážila, uvidíme, jestli to bylo dobré rozhodnutí. Teď jsem tady a budu se připravovat na další sezonu.“

Ve Zlíně strávil prvních osm let profesionální kariéry, poté šel na zkušenou do NHL, kde nastupoval za St. Louis, a také do KHL. V roce 2011 se vrátil opět do Zlína, v minulé sezoně získal stříbro a v té právě skončené mistrovský titul.

Pavel Sedláček, Martin Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme