Fotbalista Slavie Jan Vošahlík odchází na hostování do Českých Budějovic

Ofenzivní záložník pražské Slavie posílí Dynamo České Budějovice. Kluby se dohodly na hostování do konce kalendářního roku. Angažováním Vošahlíka zareagovalo vedení klubu na dlouhodobá zranění Herzána s Kalodem. O další posile jihočeský klub ještě jedná.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Trenér Českých Budějovic Luboš Urban přivítal v týmu Jana Vošahlíka, kterého vedl už v Bohemians Praha

Trenér Českých Budějovic Luboš Urban přivítal v týmu Jana Vošahlíka, kterého vedl už v Bohemians Praha | Zdroj: ČTK

„V prvním zápase sezony zraněním Kaloda a Herzána nastala mimořádná situace. Museli jsme udělat vše pro to, abychom tým posílili,“ vysvětlil příchod pětadvacetiletého hráče na klubovém webu sportovní manažer klubu Martin Vozábal.

Vošahlík je odchovancem příbramského fotbalu, ale svá nejlepší léta strávil v Jablonci, odkud přestoupil do Slavie. Celkem odehrál v nejvyšší soutěži 168 zápasů a vstřelil 14 gólů.

Angažováním Vošahlíka nesáhl klub do neznáma. Ofenzivního hráče vedl současný trenér českobudějovického Dynama Luboš Urban v Bohemians Praha.

„Vošahlík je zkušený ligový hráč. Může hrát na hrotu útoku, ale také alternovat i na jiných místech sestavy. Věřím, že nám ve spojení s Michalem Škodou a Zdeňkem Linhartem pomůže do zimy nahradit absenci Ríši Kaloda,“ dodal Vozábal.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme