Web Českého rozhlasu vám znovu nabídne stream z vybraných zápasů Evropské ligy

I dnes můžete na zpravodajském webu Českého rozhlasu sledovat streamy a online reportáže ze zápasů předkola fotbalové Evropské ligy. Od 18 hodin vám nabídneme přenos z Liberce, kde Slovan přivítá Astru Giurgiu, ve 20.30 pak budeme vysílat reportáž ze zápasu Lyonu a Mladé Boleslavi.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Trénink mladoboleslavských fotbalistů před utkáním Evropské ligy s Lyonem

Trénink mladoboleslavských fotbalistů před utkáním Evropské ligy s Lyonem | Foto: Pavel Petr

Liberečtí fotbalisté budou v odvetném utkání 3. předkola Evropské ligy dohánět výrazné gólové manko. V prvním zápase na hřišti Astry Giurgiu totiž Severočeši prohráli 0:3.

Proti rumunským soupeřům se Slovanu nedaří. V evropských pohárech se zatím střetl s Dinamem Bukurešť a Kluží a pokaždé to pro něj znamenalo vyřazení ze soutěže.

Jestli liberecký tým zvrátí nepříznivou bilanci, můžete se dozvědět od 18 hodin, kdy naši reportéři Miroslav Bureš a David Nyč začnou komentovat utkání v přímé internetové reportáži.

S třígólovou ztrátou začnou utkání v Lyonu také hráči Mladé Boleslavi. Francouzský protivník je jasným favoritem dvojzápasu. Středočeši ale věří, že ve čtvrtek si proti Olympique napraví vystoupení z domácího duelu.

„Víme, co jsme doma zkazili. Mrzí nás to, protože jsme měli na to, abychom uhráli lepší výsledek,“ říká Lukáš Magera.

Zda se slova mladoboleslavského kapitána potvrdí, sledujete v živém streamu na webu zpravy.rozhlas.cz, kde budou k dispozici i online reportáže.

Jak se během pohárového čtvrtka daří všem českým celkům, tedy i Plzni proti Ploješti, můžete slyšet v pravidelných vstupech tradičně i na Radiožurnálu. Druhý poločas souboje Viktorky s Petrolulem pak celý v živém vysílání, o které se postarají Michal Jurman a Jaroslav Plašil.

Marek Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme