OBRAZEM: Druhý zápas, druhé vítězství. Hokejisté si poradili s Nory

Čeští hokejisté mají po dvou výhrách na mistrovství světa plný počet šesti bodů a v neděli volný den. Jednoznačné vítězství nad Norskem si můžete připomenout ve fotogalerii.

Bratislava Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

I ve druhém utkání na šampionátu se Čechům podařilo krátce po začátku utkání vstřelit branku. Jakub Voráček našel na modré čáře Filipa Hronka, který v čase 2:33 zamířil přesně mezi betony norského brankáře.

Hrubce gól z první střely nerozhodil. ‚Mám na to štěstí,‘ řekl po premiéře na mistrovství

Číst článek

O čtyři minuty později už to po drtivé české ofenzivě bylo o dvě branky, opět díky přesné trefě obránce Hronka, který tentokrát zamířil do horního rohu norské brány. Česká převaha byla přerušena v polovině první třetiny, kdy byl Ondřej Palát vyloučen a Tobias Lindström po pouhých osmnácti vteřinách využil přesilovku.

Při oslabení v 16. minutě ale vrátil národnímu týmu dvougólový náskok Michael Frolík, stejný hráč po přestávce, tentokrát v přesilové hře, zvýšil na 4:1 a zápas se uklidnil. 

Po druhé výhře na šampionátu, tentokrát v poměru 7:2, má tým Miloše Říhy v tabulce 6 bodů a den volna před důležitým zápasem proti Rusku. 

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme