První olympionici odletí do Soči, mezi nimi i Sáblíková se Soukalovou

První letadlo s českou olympijskou reprezentací odletí v pátek ráno do dějiště olympijských her. Ze Kbel do Soči se vydají i velké medailové naděje výpravy včetně Gabriely Soukalové, Martiny Sáblíkové a Šárky Pančochové.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Martina Sáblíková porazila v závodě na 3000 metrů v Salt Lake City o jedinou setinu Claudii Pechsteinovou (Ilustrační foto)

Martina Sáblíková porazila v závodě na 3000 metrů v Salt Lake City o jedinou setinu Claudii Pechsteinovou (Ilustrační foto) | Zdroj: ČTK

Na palubě bude i téměř kompletní výprava běžců na lyžích, která doufá v medaili. „Připravujeme pátou olympiádu a z předcházejících čtyř jsme vždy přivezli medaili. Věříme, že na to máme a i popáté medaili přivezeme,“ věří šéf úseku běžeckého lyžování Čestmír Skrbek.

Chybět bude možná největší běžecká naděje Lukáš Bauer, který poletí příštím letadlem. Vedle běžců poletí i biatlonisté, snowboardisté, akrobatičtí lyžaři a sáňkaři a rychlobruslaři v čele s Martinou Sáblíkovou.

Biatolonisté a běžci na lyžích představili nové kombinézy v národních barvách

Číst článek

Tu čeká první finále už devátého února tříkilometrové trati. Ještě před oficiálním začátkem her se představí Šárka Pančochová ve kvalifikaci slopestylu a Nikola Sudová s Terezou Vaculíkovou v jízdě v boulích.

Čeští olympionici odletí do Ruska po částech. První reprezentanti odletí zítra, jako poslední přistanou v dějišti her patnáctého února Ester Ledecká a Filip Trejbal.

Jan Suchan, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme