Jágr má na pokoji tmavohnědé obložení a výhled na hokejovou halu

Olympijská vesnice se pomalu zaplňuje, ale čeští hokejisté v ní ještě nejsou. Ti nejlepší přicestují až o víkendu, včetně největší hvězdy českého výběru Jaromíra Jágra. Jejich pokoje už jsou ale připravené.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejista Jaromír Jágr přiletěl 31. července do Prahy.

Hokejista Jaromír Jágr přiletěl 31. července do Prahy. | Zdroj: ČTK

Dostat se už jen do olympijské vesnice jako novinář znamená projít složitou procedurou o třech akreditačních kartách a jedné speciální denní vstupence do olympijského parku. S nimi pak projít před tři kontroly.

Vkrádáme se do pokoje zástupce šéfa české olympijské mise Jana Hrdiny, který nás provází čistými pokoji pětipatrového domu, z nichž prostor od třetího patra výše bude patřit pouze hokejistům.

Přehrát

00:00 / 00:00

Ubytování českých hokejistů v olympijské vesnici si prohlédl Michal Jurman

„Tady jsou bedny hokeje, které nebyly otevřené, přestože klíče jsme měli. Takže to nekompromisně vypáčili a takových beden je většina,“ poukazuje Hrdina na svérázný ruský přístup ke kontrole materiálu.

„Se Slávou Lenerem jsme dělali ubytování celé hokejové výpravy,“ vysvětlil Jan Hrdina. Jaromír Jágr má pokoj číslo 406 a bude bydlet sám. Hned vedle něj Patrik Eliáš s Markem Židlickým.

Na místo zraněného Sobotky vybral kouč Hadamczik Martina Erata

Číst článek

„Jaromír Jágr je jediným českým hokejistou, který bude bydlet sám a pak ještě Alois Hadamczik v čísle 502. Pokoje se uklízí každý den, ale teď to není potřeba, protože jsou uklizený a prázdný,“ prozrazuje Hrdina.

Například v pokoji Jaromíra Jágra je tmavohnědá podlaha, stejnou barvu má i obložení koupelny, u kterého pod vanou překrývá drobné nedostatky lepicí páska. Z balkonu bude mít nejlepší český hokejista výhled na park a vstup do olympijské vesnice. Po pravé straně pak ‚Balšoju Arenu‘, kde bude předvádět své hokejové umění.

Michal Jurman, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme