V Havlíčkově Brodě opravují hlavní průtah městem, tvoří se kolony

Dlouhé kolony zdržují řidiče při průjezdu Havlíčkovým Brodem. Ve městě dnes začali s opravou hlavního tahu I/38 v Masarykově ulici. Auta ve směru od Kolína na Jihlavu jedou pouze v pravé části silnice, a to obousměrně.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kolona aut. Ilustrační foto.

Kolona aut. Ilustrační foto. | Foto: Tomáš Adamec

Radní za TOP 09 Libor Honzárek nabádá účastníky provozu k trpělivosti. „Prosím nejen řidiče, ale i občany, protože se to netýká jen řidičů, ale i cyklistů a pěších, aby byli maximálně tolerantní a aby se obrnili trpělivostí. Postup prací skutečně nešlo organizovat jinak, budeme to muset vydržet,“ poznamenal.

Při průjezdu Havlíčkovým Brodem se už zapotila řidička Aneta. „Minulý rok bylo to samé. Je to čím dál horší, protože aut je čím dál víc. Ale znám Brod, takže jsem zareagovala rychle a věděla jsem, kudy to vzít, abych se dostala, kam potřebuji,“ shrnula.

Opravy Masarykovy ulice potrvají do poloviny května. Ve městě až do konce října platí i uzavírka Žižkovy ulice.

Hana Mikulincová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme