Město Krupka chce opravit školu a postavit nová dětská hřiště

Krupka na Teplicku bude letos hospodařit se 167 miliony korun. Rozpočet dnes schválili zastupitelé. Pokud město získá dotaci z ministerstva životního prostředí, počítá podle starosty Zdeňka Matouše z ČSSD například s opravami školy Karla Čapka na maršovském sídlišti.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Dětské hřiště (ilustr. foto)

Dětské hřiště (ilustr. foto) | Foto: Prokop Havel

„Škola by se měla dočkat kompletní rekonstrukce jak pláště, tak otvorů a střechy. Vyřešili bychom tak letitý problém, protože škola je z roku 85. Je postavená panelovou technologií a je potřeba do ní investovat,“ vysvětlil Matouš.

Opoziční zastupitelé z hnutí ‚Zdravá Krupka‘ neuspěli s námitkami, že nemají podrobný návrh rozpočtu, ale jen rozpis příjmů a výdajů jednotlivých odborů. Podrobnější rozpis podle starosty Matouše projedná rada města.

Krupka chce letos také postavit nová dětská hřiště a některá rozšířit o nové atrakce. Podle starosty Zdeňka Matouše na to počítá s částkou zhruba 600 tisíc korun.

Gabriela Hauptvogelová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme